ציפרולקס הפסקה באופן עצמאי

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

27/02/2019 | 18:30 | מאת: מרק

אני נמצא בתקופה קשה, סובל מתחושות מועקה חזקות ומאד מתקשה לתפקד ביום יום. פניתי לפסיכיאטר, התחלתי ליטול ציפרולקס, היתה לי הטבה והחלטתי להפסיק על דעת עצמי.  החרדות חזרו בצורה חזקה מאד. עכשיו אני מעוניין לחזור לטיפול. יש לי חשש שאני אצטרך את התרופה לכל הזמן, קיימת תוכנית גמילה? או שזה כבר לתמיד?

ניתן להפסקו בהדרגה יום כן יום לא ואז לאחר שבוע לקחת כדור אחד בשלושב ימים ואז להפסקו , אין ממש תופעות גמילה בכדור זה

מנהל פורום בריאות הנפש