ויפאקס XR ופעולת נוראדרנלין

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

13/01/2019 | 20:09 | מאת: אביאל

שלום ד"ר ירחמיאל.אני סובל מחרדות ומספר שנים מטופל בויפאקס XR 150 MG עם שיפור חלקי. בחודשיים האחרונים אני לוקח מינון גבוה יותר של 225 מ"ג ומרגיש עלייה והחמרה בחרדה באופן מפתיע ! הכיצד זה יתכן? הרופא שלי אומר שיש אנשים שמינון מעל 150 מ"ג ויפאקס לא מתאים עבורם כי עובד חזק יותר על נוראדרנלין ועלול אצל חלק מסוים להגביר חרדות .האם זה מה שכנראה מתרחש אצלי? אודה להתייחסות.כל טוב.

יתכן ואתה מגיב כך ל225 התרופה באמת מעוררת , מציע להשא על 150 מג או להוסיף בזמן שאתה על 225 להוסיף אלפרליד 0.25 מג תודה

מנהל פורום בריאות הנפש