הרגשה שהרצפה זזה ואני עומדת ליפול

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

24/10/2018 | 22:06 | מאת: סיגל

שלום רב, כבר מעל לשנה אני מרגישה כמו סחרחורות. זה לא סחרחורת סיבובית,זה יותר הרגש שהרצפה זזה. שהרצפה היא גלים ואני עומדת ליפול. זה מגיע עם עוד סימפטומים של זרמים בראש ולחץ בראש,אני מרגישה ממש את הדפיקות לב שלי וחולשה כל הזמן. עשיתי כבר המון בדיקות ויש רופאים שטוענים שזה נפשי. מה דעתך? תודה.

לפעמים זה יכול להיות התקף שלך חרדה יש לשלול כמובן מצבים נורולוגיים שונים

29/10/2018 | 12:22 | מאת: סיגל

היתי כבר אצל 6 נירולוגים שונים. אחת מהן הייתה נירולוגית מומחית לסחרחורות וחוסר יציבות שלא מצאה כלום נירולוגי. זה גם קורה 24/7. זה לא התקף..

מנהל פורום בריאות הנפש