השפיות במהלך בית המשפט

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

22/10/2018 | 11:00 | מאת: דרור

אם בן אדם חולה במחלת סכיזופריניה ורשום לו בתיק של קופת חולים כך אז למשל במקרים שבו הוא יצטרך להיות בבית משפט איך ידע בית המשפט שהאיש הוא לא שפוי ..ואם הוא משנה קופת חולים האם יכולים לדעת את זאת איך התהליך המשפטי מתבצע מבחינה רופאית האם מחפשים בכל המקרים??

אם בן אדם פסול דין ( זה לא אומר שאם הוא חולה בסכזופרניה ) הוא פסול דין , רק פסול דין לא יכול להעיד , חומר יכוללעבור מקופת חולים לשניה אם אתה מבקש .

מנהל פורום בריאות הנפש