קנאביס רפואי וחרדות

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

08/09/2018 | 16:39 | מאת: רן

אני בן 41 ולפני עשרים שנה יצא לי לעשן קנאביס אולי חמש פעמים מגוינט ולא קרה כלום ואז נתנו לי לעשן מבנג וקבלתי פצצות היה לי דופק מהיר ולא היה לי רוק בפה ונכנסתי ללחץ והיה לי חרדות שהייתי חייב שזה יעבור ספרתי להורים שלי והם לקחו אותי לבית חולים והפסיכיאטר אמר לי שזה כלום ככה זה למי שלא מעשן סמים ולוקח סמים מבנג עבר עשרים שנה ולא היה לי שום חרדות או פחדים או משהו שהיה לי מהבנג עכשיו רוצים לתת לי רישיון לקנאביס ויש לי פחד שאם אני יעשן זה יחזור לי מה אתה ממליץ ואין לי שום דבר שקשור למחלת נפש

קנביס יכול לעשות כאלה חרדות , עליך להתיעץ עם פסיכאטר לפני קבלת או התחלת קנביס רפואי

מנהל פורום בריאות הנפש