פסיכופטיה רק לתקופה ?

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

15/05/2018 | 09:01 | מאת: סימה

שלום רב, לפני כ-5 שנים התגרשתי מבעל פסיכופט. (לא היה מעולם גילויי חמלה או אמפטיה אפילו במצבים קשים, אין אצלו רגש חרטה כלל וכלל, מאשים תמיד את השני אפילו אם ישנן הוכחות חותכות, משקר, חסר אחריות, טפיל כלכלית וכו). נישואי אליו היו אלה נישואיו השניים כשתלונותיה של אשתו הראשונה היו דומות לשלי. הבנתי שכעת הוא מתחתן בפעם השלישית (לאחר שמירר את חיי וחיי ילדנו בתקופת הגירושין). שאלתי היא: האם אל האשה השלישית הוא יכול להתנהג אחרת כבר? האם אפשרי שהוא למד ממעשיו? ובקיצור האם פסיכופטיה יכולה להעילם או להנמיך מינון?

פסיכופטיה זה תוואי התנהגות אישיותית די עיקבי , ללא טיפול מתאים ( אם בכלל ) ההפרעה נשארת לצערי

מנהל פורום בריאות הנפש