אני נער בן 18 והיתה לי בעיית הימורים

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

08/05/2018 | 17:48 | מאת: יוסי( שם בדוי)

שלום שמי יוסי ואני בן 18 . הימרתי למשך שנה באינטרנט ובתחנה בהימורי ספורט. לא יצאתי עם נזק כלכלי כבד. הפסדתי מאות בודדות אבל זה לא הבעיה. הרגשתי שזה שולט בי ואני מכור. אחרי נסיונות לא רציניים להפסקה החלטתי שהדבר הנכון לעשות זה לשתף את אימי. היא הגיבה יפה בהתחלה ששמעה והרגשתי מעולה. עבר כבר שבוע וחצי שלא הימרתי ואפילו לא חשבתי על זה. הבעיה שמאז אימי מגבילה אותי שואלת שאלות רוצה לשלוח אותי לטיפול. אני באמת מאמין שזה לא נצרך. רציתי לדעת האם הימורים תמיד ודגש על תמיד באים ממקום פגוע וחלש או שיש מצב שזה הרגל שנכנס אליי ואינו קשור לחסך ילדות או בעיה טראומטית ? אגב אני בן להורים גרושים ,זה קרה שהייתי נורא קטן ולא חשתי אף פעם פגוע מיזה. אשמח לעזרה!

אתה צריך להיות מטופל אצל פסיכולוג שעוסק בנושא הימורים לפעמים זה בא מבעיות שקשורות לחסך בגיל ילדות

מנהל פורום בריאות הנפש