משבר רגשי אולי זה קשור לגיל המעבר?

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

14/04/2018 | 11:35 | מאת: ורד

שלום רב. אני בת 51 עובדת אך לא נשואה אבי סובל ממחלת דימנציה ועברתי השנה שתי אובדנים אח של אבא שלי ואחות של אבא שלי נפטרו שבוע אחרי שבוע ומאז אני מרגישה משבר רגשי מלווה בתופעות פיזיות בגוף אני מטבעי בחורה שמחה אבל עם כל המקרים האלה במשפחה אני מרגישה דכדוך וחוסר אנרגיה אני לא בטיפול אבל שוקלת דיברתי עם רופאת משפחה והיא עוזרת לי בנושא של ללכת לטיפול היא גם נתנה לי ציפרלקס רציתי ואשמח עם תוכל לתת לי טיפ ממש קטן מעשי לא דרך כדורים איך אני יכולה עם כל מה שאני עוברת לפחות עד שיסדרו לי טיפול קצת להכניס יותר שמחה לחיי? לחזור לחיוניות שהיתה לי לפני? האם בין היתר כל התופעות האלה הדכדוך התופעות בגוף קשורות בין היתר גם לגיל המעבר? אשמח עם אתה יודע על אתר באינטרנט שאני יכולה לקרוא על התופעות האלה עם תפנה אותי. אני ממש מודה לך שיהיה לך חג עצמאות שמח

שלום לך קשה מאוד לתת טיפ במיקרים פסכולוגים - פסכאטריים , אני בהחלט תומך בכך שתלכי לטיפול פסכולוגי , ציפרלקס זה מעולה

מנהל פורום בריאות הנפש