Brintellix לטיפול גם בחרדה וocd

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

08/12/2017 | 02:11 | מאת: דודו

האם ברינטליקס יכולה לשמש גם כטיפול לחרדה וocd בנוסף לטיפול בדיכאון ומהו המינון לשם כך ?! מה מיוחד בבריטליקס ומהו מנגנון הפעולה שלה ?!

ברינטליקס דומה במנגנון הפעולה לציפרלקס ולכן עוזרת לדכאון וגם לחרדה , יש לה ערך מוסף אצל חולים מבוגרים עם בעיות זכרון שגם יכולה לעזור

15/12/2017 | 21:08 | מאת: ורדה

אני נוטלת 10 ציפרלקס 20 מ"ג לאחרונה חשתי שזה כבר לא עוזר כמו פעם(יותר עצבות, פחות שמחת חיים) הרופא הציע לי ליטול ברינטליקס בצורה הבאה: יום אחד לא לקחת ציפרלקס וביום שאחריו ליטול ברינטליקס 10 מ"ג כל יום. האם צורה זו נכונה, והאם ברינטליקס טובה יותר מהציפרלקס. האם שתי התרופות הן מאותה משפחה? אודה לך על תשובתך

מנהל פורום בריאות הנפש