שאלה לד"ר בנושא קצבת נכות

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

28/10/2017 | 11:56 | מאת: עמיר

שלום וברכה יש לי נכות כללית רפואית 40% לצמיתות ואי כושר 100% לצמיתות. זה על סעיף נפשי רציתי לדעת אם למרות שיש נכות לצמיתות הביטוח הלאומי יכול לבטל אותה כעבור זמן? או שזה לכל החיים? לדוגמא - אם אני מתחיל לעבוד ולקבל משכורת של 4000 או 5000 שקל, הוא יכול לזמן אותי לועדה כעבור זמן מה ולבטל את הנכות הרפואית או את האי כושר שנקבע לי בגלל שאני עובד ומשתכר? תודה

הנכות היא קבועה , תבדק מול ביטוח לאומי לגבי עבודה . יש חוק לרון שמאפשר לך לעבוד עד תקרה מסוימת

מנהל פורום בריאות הנפש