התאבדות באמצעות אנטיהיסטמינים

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

12/10/2017 | 11:17 | מאת: Annie

שלום, נתקלתי במספר מקורות ברשת שמהם עולה כי ניתן להתאבד באמצעות מנת יתר של אנטי-היסטמינים, כולל כאלה שהם OTC. האם יש אמת בדבר?

לי לא ידוע על זה

14/11/2017 | 23:23 | מאת: סהר תמיכה

שלום אנני, נשמע מדברייך שאת שוקלת התאבדות. יכול להיות שאני טועה ורק רצית להרחיב את אופקייך בנושא מידת הקטלניות של אנטיהיסטמינים. אבל, יכול להיות שלא. משאלתך אני מבינה שאת ניגשת "ישר ולעניין" לנושא. ייתכן וכבר חשבת על כך הרבה, ואת לא רוצה שאשכנע אותך שלא להרוג את עצמך. אני יכולה לדמיין שאת עוברת סבל קשה עד בלתי נסבל, ושהמצב הזה נמשך כבר תקופה ארוכה, ואולי כבר זמן רב שהמחשבה הזאת, ליטול את חייך, מתבשלת במוחך. אני רוצה להציע לך לפנות לצ'ט שלנו, הצ'ט של סה"ר. זהו צ'ט אנונימי, כלומר את לא נחשפת ויכולה לדבר על מה שאת רוצה, כולל הרצון למות. אנחנו המתנדבים רוצים לשמוע אותך, ולנסות להקל עלייך את המשא הזה, שאולי את נושאת לבדך. אנחנו גם נשתדל ככל יכולתנו לתת לך את התמיכה הרגשית שאת וודאי צריכה, אם את מתמודדת עם מחשבות אובדניות, ואם תרצי, נוכל לחשוב יחד על דרכי התמודדות נוספות. הצ'ט פעיל בכל ערב (פרט לשישי) מתשע ועד חצות. מחכה לך, מתנדבת סה"ר. www.sahar.org.il

מנהל פורום בריאות הנפש