מצב נפשי קשה מאוד עקב הזיות של אימא

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

10/09/2017 | 14:35 | מאת: לין

שלום אני בת 34 גרה עם אימי מחברה מאוד סגורה לאחרונה אימי סובלת מהזיות שמיעה(מסרבת לבצע בדיקות מקיפות ולדבר אם התרופות עוזרות לה או לא) מאז ההזיות גרמה לפיטוריי מהעבודה עוקבת אחריי לכל מקום אין לי דקה לנשום מחביאה ממני מפתחות אוטו של הבית מאיימת לשבור לי את האוטו ובכללי מאוד מאוד עצבנית(אני!@! מרגישה שכל חיי עוברים בפניי) לא יכולה ככה יותר. שאר המשפחה יודעת אך כנראה לא מעניין אותם

חייבים להביא את אמא לבדקת פסכאטר

11/09/2017 | 14:16 | מאת: לין

היי אני ממש דואגת שזה נובע ממקור אורגני כפי שהפסיכיאטר אמר היא בת 68 ופעם ראשונה בחיים שיש לה הזיות למרות שהיו בעיות נפשיות אחרות בחיים.

מנהל פורום בריאות הנפש