חרדה.דיכאון /ציפרלקס

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

09/09/2017 | 02:10 | מאת: חן

שלום רב אני בת 62 מיזה 28 שנה נוטלת פבוקסיל 100....300 מ"ג ביום .200 בבוקר ו100 בערב, מיזה כמה חודשים המצב שלי הולך ומדרדר...כנראה שהתרופה חדלה מלהשפיע.. רופאת המשפחה המליצה לי לעבור לציפרלקס...לומר את האמת פוחדת מתופעות לוואי של כדורים חדשים מאחר וחווית טראומה לא נעימה...אבל כנראה שאין מנוס מלנסות את הציפרלקס...קשה לי מאד להמשיך באיכות חיים אומללה שבה אני חיה כיום... שאלתי...איך מפסיקים בהדרגה את הפבוקסיל 100 ובמקביל להתחיל עם ציפרלקס? האם מותר לקחת את שתי התרופות במקביל עד להפסקת הפבוקסיל? ואם איזה כמות של ציפרלקס מתחילים בהנחה שאני מפחדת מתופעות לוואי? תודה רבה.

09/09/2017 | 02:19 | מאת: חן

בהמשך לפוסט הקודם ברצוני לציין שאני נוטלת בשעת הצורך קלונקס 0.5 וכהמצב גרוע יותר 2 מ"ג..האם אפשר יחד עם הציפרלקס? נוטלת כדורים נוספים...אלטרוקסין 100 לבלוטת המגן, ג'ובנט לסכרת. לפיטור 10 לכולסטרול. מותר לקחת את התרופות הנ"ל עם ציפרלקס..? תודה מקרב לב.. שנה טובה מאושרת ובריאה...:)

מנהל פורום בריאות הנפש