חרדה מחשבות דיכאוניות ומתח נפשי

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

03/08/2017 | 22:02 | מאת: תמיר

היי אני ישר אני בן 15 ולפני שנה בחופש הגדול הסתקרנתי וניסיתי לעשן נייר (לא סיגריה פשוט לגלגל נייר ולעשן אותו) זה היה באמצע החופש הגדול היו לי הרבה חברים לא הייתה חרדה הכל היה טוב ביום הראשון של הלימודים חוויצי התקף חרדה קשה קור רעד וראיתי את חבריי לכיתה כאנשים זרים כן ככילו אני לא מכחר אותם בכלל לא פניתי לטיפול כי חשבתי שאני יכול להתמודד איתם לבד עם הזמן החרדה התרדרה למחשבות דיכאונית אשר פוגעןת באיכות החיים וחוסר מוטיבציה

03/08/2017 | 22:06 | מאת: תמיר

מה שהיה לי בעצם הוא ככה מתח נפשי- התקף חרדה - מחשבות דיכאוניות - ירידה במצב רוח - התרוממות רוח של יומיים שלושה וחזרה של התהליך לפני שבועיים היה לי התקף שהייתי חרד שיש לי סכיזופרניה וזה דיכא אותי ולא יכולתי לישון הלכתי לדוקטור איזבל דנין אשר הביאה לי פריזמה 20 מ"ג וקלנוקס ל10 ימים רבע כדור שהפסקתי אותו שלשום אני מרגיש שיפור אבל אותו תהליך לא נעים אבל היתרון הוא שאני יכול לתפקד בצורה מעלה בזמן ההתקפים עם הפריזמה בנוסף אני לוקח אטנט לטיפול בהפרעות קשב שלי

מנהל פורום בריאות הנפש