האם לפסיכיאטר פרטי יש גישה למידע שרשום בקופה

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

04/07/2017 | 12:09 | מאת: אילונה

דוקטור צהריים טובים, אני טופלתי עד לא מזמן אצל פסיכיאטר דרך הקופת חולים, עכשיו אני מעוניינת ללכת לפסיכיאטר פרטי. הפסיכיאטר הפרטי יכול לראות עליי מידע שהייתי מטופלת דרך הקופת חולים(אפילו רק מספר פגישות ולא תוכן)? או אין לו שום דרך לדעת את זה אם אני לא מספרת לו? דוקטור זה מאד חשוב לי לדעת את זה יש לי הרגשה שהטיפול שקיבלתי דרך הקופה לא היה מתאים. תודה.

אף אחד לא יכול לראות מידע פסכאטרי שיש בקופה , אלא אם את נותנת ויתור סודיות רפואית

מנהל פורום בריאות הנפש