תרופה אבילייפי עושה לי חרדות

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

21/05/2017 | 14:23 | מאת: אבי

אני מקבל אבילפיי 10 מג [כי פחות זה לא משפיע] זה עוזר לי מאד לסדר את המחשבות ועוזר למוטביצה. אך כל הזמן אני בתחושה לא מוסברת של חרדה נוראה כאילו הולך לקרות אסון, ובנוסף אני מתוח בין אנשים. הרופא נתן לי הרבה קלונסקס ואחר כך קסנס. זה לא עוזר אלא אם כן מרדים. חבל לי להפסיק את האבילפי ואני אובד עיצות

אני חושב כי אביליפיי לא עושה חרדות , ניתן לבדק זאת אם מפסיקים אבילפיי למספר ימים ורואים אם החרדות נשארות או נעלמות הכל בפקח הרופא שלך בבקשה

25/05/2017 | 13:00 | מאת: אבי

לדעתי זה עושה לי מסודר את המחשבה יותר חד. לכן יש מתח וחרדה. אז הרופא נתן לי חצי כדור דקינט. וזה מרגיע.

מנהל פורום בריאות הנפש