בקשר לאבחון פסיאטרי שעברתי דרך הקופה

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

19/05/2017 | 18:07 | מאת: נתן

שלום ד"ר ירחמיאל ברבר. לפני כמה ימים הלכתי לפסיכיאטר דרך הקופה ועברתי הבחנה פסיכאטרית. אני מאד לא מעוניין שההבחנה תישאר מה גם שהגזמתי בדברים שסיפרתי לפסיכאטר והקצנתי את בעייתי, ככה שההבחנה היא לא נכונה. אני ממש מרגיש לא טוב ורוצה לבטל את ההבחנה הזאת וכבר לא מעוניין בטיפול. יש איזה דרך לבטל את ההבחנה הזאת ולמחוק את הרישום הזה? הרישום הזה עושה לי ממש רע ואני ממש מרגיש לא טוב. אם אני יעבור קופה אז הרישום כבר לא יעבור איתי? בבקשה תעזור לי עשיתי טעות ואני מאד מתחרט, חייבת להיות דרך לתקן אותה אולי לפנות למישהו למעלה בקופה. תגובתך מאד חשובה לי. אני יודע שהמידע חסוי אך עדיין הוא לא נכון ואני לא רוצה שהוא ישאר. תודה מראש.

כל מה שנאמר לפסכאטר חסוי לא עובר לאף גורם , לא ניתן למחוק זה הוראות של משרד בראות

22/05/2017 | 13:11 | מאת: נתן

מאז השיחה איתו לקחתי מאד מאד ללב. אני מרגיש המידע שחשפתי אותו עליו עומד לי על הראש ולא נותן לי נחת. אני הייתי במצב טוב שפניתי אליו ועכשיו אני במצב גרוע מאד. כל מה שאני רוצה זה שהמידע שחשפתי ימחק אני מוכן לשלם בשביל זה כסף. אולי לשכור עורך דין יעזור לי אפשר לפנות לדרגים יותר גבוהים? אני מרגיש שלא היה לי באמת צורך לפנות אליו. בבקשה דוקטור חייב להיות איזה פיתרון בשבילי תגיד לי את כל האופציות שאני יכול לעשות. תודה.

22/05/2017 | 13:11 | מאת: נתן

מאז השיחה איתו לקחתי מאד מאד ללב. אני מרגיש המידע שחשפתי אותו עליו עומד לי על הראש ולא נותן לי נחת. אני הייתי במצב טוב שפניתי אליו ועכשיו אני במצב גרוע מאד. כל מה שאני רוצה זה שהמידע שחשפתי ימחק אני מוכן לשלם בשביל זה כסף. אולי לשכור עורך דין יעזור לי אפשר לפנות לדרגים יותר גבוהים? אני מרגיש שלא היה לי באמת צורך לפנות אליו. בבקשה דוקטור חייב להיות איזה פיתרון בשבילי תגיד לי את כל האופציות שאני יכול לעשות. תודה.

מנהל פורום בריאות הנפש