וסת ללא דימום

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

27/10/2014 | 11:00 | מאת: דנה

היי, אני בת 24. לפני 3 חודשים עברתי גרידה ולאחריה אובחנה דלקת PID שטופלה באנטיביוטיקה. לאחר מכן קיבלתי מחזור תקין לחלוטין. לפני כשבוע בערך התחילו לי כאבים בבטן התחתונה ובאגן, אותם כאבים שבגינם אובחנה דלקת ה-PID. ביום חמישי האחרון קיבלתי מחזור ואף התחלתי ליטול גלולות מסוג סיזוניק. מאז אין לי דימום בכלל. למעט הכתמות חומות אין לי כלום. כאילו אני לא במחזור. האם זה קשור לגלולות? האם יכול להיות שהדלקת חזרה ויש הצטלקויות? אני ממש לחוצה

שלום הוסת החלש הוא בגלל הגלולות אם יש כאבים כדאי לפנות לבדיקה

מנהל פורום רפואת נשים