ביוץ ביום ה29

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

19/10/2014 | 21:40 | מאת: יסמין

דר שלום רב אני מנסה להיקלט להריון כבר מספר חודשים (ילדתי את ילדי הראשון לפני כשנה ועדיין מניקה אותו) החודש ביצעתי בדיקה עם בדיקת ביוץ ורק ביום ה29 הערכה הראתה שיש לי ביוץ (המחזור האחרון ב18.9 והראה ביוץ 16.10 ) המחזור יחסית סדיר בין 30-31 יום ממחזור למחזור. היום כבר ה19 ועדיין לא קיבלתי מחזור. האם יכול להיות שנקלטתי? האם מראה על בעייתיות מסוימת שהביוץ התרחש ביום ה29? האם זה סביר כל המצב הזה? אם כן בוצעה הפריה (אמן) תוך כמה זמן אוכל לבדוק זאת? ובאיזה שבוע צריך ללכת לבדיקת דופק? כי הרי הביוץ היה מאוד מאוחר משמע השבוע לפי המחזור האחרון לא באמת ישקף את השבוע הנכון. תודה ויום נעים יסמין

שלום מפריז יתכן שהביוץ מופיע מאוחר יותר ואז הוסת כמובן ידחה את יכולה לבצע בדיקת הריון ביום ה 12 לאחר ההפריה אם את יודעת את התאריך

20/10/2014 | 14:30 | מאת: יסמין

תודה על התגובה המהירה. ותהנה בפריז :)

מנהל פורום רפואת נשים