פצע/שריטה בנרתיק

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

23/04/2013 | 11:27 | מאת: יאנה

שלום ד"ר קוגלר, אני פונה אליך לאחר שכבר היתי אצל הגיניקולוג שלי והוא לא ידע לתת לי מענה. יש לי בן זוג קבוע ולפני כשבועיים הרגשתי כאבים עזים כשקיימנו יחסי מין.(כמובן שמאז הפסקנו)לא התייחסתי כל כך ולאחר כמה ימים זה ממש החמיר,כואב לי לעשות פיפי כי זה צורב וגם כשאני יושבת לפעמים בתנוחה מסויימת זה כואב(אני מציינת שהכאב הוא חיצוני בלבד).היתי אצל הרופא והוא אמר שאכן מדובר בשריטה/פצע קטן בכניסה לנרתיק.אמר שצריך לתת לזה זמן וכמו כול פצע זה יעבור לבד..ולמרוח את הקרם(דרמוקומבין).העניין הוא שכבר שבוע אני מורחת ואין שיפור בכלל.הדבר מאוד מפריע לי בחיי היומיום. בבקשה דעתך ואיך ניתן לטפל בזה שיעבור. תודה רבה.

שלום כמובן שאני לא יכול לחוות דיעה בלי לבדוק ולהתרשם מסוג הפצע והגורם לו

מנהל פורום רפואת נשים