הערכת משקל של העובר

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

03/03/2012 | 19:06 | מאת: אולגה

שלום, אני בהריון בשבוע 29. עשיתי אולטרסאונד הערכת משקל לתינוק ולפי אולטרסאונד התינוק שוקל 1065 גרם. הרופא אמרה שמשקל נמוך ו בעוד 4 שבועות נעשה שוב. השאילה: המשקל מאוד נמוך, נמוך או נמוך אבל בסדר? מה תווך המשקל בשבוע 29? האם יש לי לדאוג על מה שהו? או לדאוג שהתינוק לא מתפתח? האם אני יכולה לעלות המשקל של התינוק שלי? אני מאוד מבקשת לרשום הכל משה אני צריכה לדעת ומעבר לזה. תודה אני בת 29, הריון תקין, עובר בלי הקאות, עליתי במשקל ב-13 קילו, הריון ה-4. תודה מראש

שלום המשקל נמוך אך בתחום הנורמה יש צורך במעקב בלד אין דרך להעלות את המשקל

מנהל פורום רפואת נשים