הסתיידות בשחלה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

09/12/2016 | 10:41 | מאת: ליזה

שלום, אני נמצאת בבירור רפואי עקב כאבי בטן חזקים בצד ימין. במרץ עשו לי ct בטן ואגן בו ראו הסתיידות בשחלה ימין, ללא נראות שחלה שמרלית. אושפזתי ובוצעה לפרוסקופיה בה סוכם ששחלה וחצוצרה שמאליות לא קיימות ושחלה ימנית תקינה. מאחר והכאבים לא עברו הופנתי לבירור גסטרו ולאחר כמה בדיקות הוחלט על ביצוע סיטי נוסף, בסיטי הנוכחי בשחלה ימנית שוב רואים הסתיידות של 17 מ"מ בשחלה ימנית צמוד לרחם. אשמח לדעת מה זה אומר לגבי המשך טיפול (עדיין סובלת מכאבים בצד ימין, חום לסירוגין, שלשולים והקאות וכל הבידקות גסטרו תקינות).

שלום ככל הנראה אין בעיה גינקולוגית כי עברת לפרוסקופיה והיתה תקינה יש להמשיך מעקב רופא משפחה

מנהל פורום רפואת נשים