התייעצות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

04/12/2016 | 11:05 | מאת: גיטל

שלום וברכה, רציתי לשאול, אני 7 חודשים אחרי לידה, והפסקתי להניק אחרי ארבעה חודשים,אח"כ קיבלתי מחזור רגיל, ואחריו לא קיבלתי שום דבר, אני עם איחור של שלושה שבועות, עשיתי בדיקת הריון באותו שבוע של האיחור, כי אני הייתי מאד מדויקת אחריי הלידה, ויצא שלילי,. מאז לא נבדקתי, האם ייתכן הריון?? ואם לא, מה הסיבה לכך. תודה מראש..

שלום כנראה העדר ביוץ החודש זה שכיח אחרי לידה כדאי לחזור על בדיקת ההריון ולפנות לרופא לבדיקה

מנהל פורום רפואת נשים