דימום ספונטני מהרחם בעת וללא קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

03/12/2016 | 08:40 | מאת: ענת

אני בת 26 ולקחתי גלולות אסטל במשך 6 שנים, לאחרונה החלפתי לגלולות מסוג יאז אך בין סוף חפיסת האסטל לתחילת חפיסת היאז לא עשיתי שבוע בפסקה (לקחתי ברצף) כדי לדחות את המחזור. מאז יש לי דימום קל מאוד ספונטני פעמיים ביום כמעט בכל יום ובעת קיום יחסי מין גם כן יש דימום. מהי הסיבה? והאם עליי לדאוג?

שלום קרוב לודאי שהסיבה היא שגלולות היאז חלשות יותר מגלולות האסטל זה צפוי לחלוף בחפיסה הבאה מאחר ויש דמום לאחר יחסים כדאי לבצע בדיקת פפ ובדיקת קולפוסקופיה

מנהל פורום רפואת נשים