מחזור ארוך מהרגיל עם גלולות יאז

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

28/11/2016 | 20:26 | מאת: מור

בעבר נטלתי גלולות יאז במשך כשנתיים והגבתי אליהם בצורה טובה. לאחר הפסקה של כמה חודשים חזרתי לגלולות אך הפעם משהו לא בסדר לאחר החבילה הראשונה קיבלתי וסת אך היא נמשכה כשבועיים וחצי מה שגרם לי להפסיק את נטילת הגלולות על דעת עצמי והדימום גבר. כשהלכתי לרופאת נשים היא אמרה לי להתחיל לקחת שוב את אותן הגלולות, התחלתי ליטול חבילה חדשה של גלולות והדימום נפסק אך עכשיו שהתחלתי חבילה חדשה אחרי הפסקה הדימום עדיין לא פסק (דימום במשך שבעה ימים) הדימום הוא ממש קל אבל אני לא מבינה מה לא בסדר.. אני תמיד לוקחת באותה השעה את הגלולה ומקפידה ממש על הנטילה. מה לעשות?

שלום זה שכיח בגלולות עם מנון נמוך כדאי להמשיך ואם יהיה דמום גם בחפיסה השלישית - כדאי להחליף לגלולה חזקה יותר

מנהל פורום רפואת נשים