ירידת פרוגסטרון בתחילת הריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

30/10/2016 | 12:30 | מאת: יערה

שלום, אני בת 32 עם רקע של אנדומטריוזיס. נמצאת בהריון שני אחרי הפלה נדחית לפני חצי שנה (הפלה בשבוע 9 כאשר העובר התפתח רק לשבוע 6). שני ההריונות הינם ספונטניים. בשבוע 4 +3 עשיתי בדיקת בטא שיצאה 1878 ופרוגסטרון שיצא 41.1. אחרי יומיים הבטא הכפילה את עצמה ל-4782 אבל הפרוגסטרון צנח ל-25.1. אני נורא מודאגת מירידת הפרוגסטרון. האם זה תקין? האם אני צריכה תמיכה של פרוגסטרון? תודה

שלום הכפלת הביתא היא סימן אמין יותר ואין הוכחה שתמיכת פרוגסטרון עוזרת יש להמשיך מעקב

מנהל פורום רפואת נשים