שק הריון ריק שבוע שביעי

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

27/10/2016 | 15:18 | מאת: שלי

שלום דר'. אני בת 39, היום ביצעתי אולטרסאונד, שבוע 6+6, נצפה שק הריון ריק ושק חלמון. הרופא אמר שנמתין עוד שבוע ליתר ביטחון. אציין כי בוודאות לא היה ביוץ מאוחר (קיימתי יחסים פעם אחת בלבד ביום העשירי ואני די בטוחה שהביוץ היה ביום ה-13). שאלותיי: האם קיים סיכוי עוד שייראה עובר? האם מסוכן לי לבצע גרידה לאור העובדה שכבר עברתי גרידה לפני 10 שנים עקב הריון לא רצוי? והאם במצבי ציטוטק יעיל? (קראתי סיפורי זוועה לגבי ציטוטק שמאוד הרתיעו אותי מהרעיון). תודה רבה מראש על המענה. (רק אוסיף כי לפני שש שנים עברתי הריון ולידה תקינים ב"ה).

שלום אם את בטוחה שלא היה ביוץ מאוחר הרי שסביר יותר להניח שההריון הזה לא תקין אפשר ציטוטק גרידה לא מסוכנת יותר במקרה שלך

מנהל פורום רפואת נשים