תבחין מרובע שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

27/10/2016 | 09:34 | מאת: נטע

שלום רב, אני בהריון, היום בשבוע 21+6, הריון שלישי, בת 35+. גיליתי שישנה בדיקה של התבחין המרובע שיכולתי לעשות אך לא יידעו אותי בכך. חשוב לי לעשות את הבדיקה אך הבנתי שיש לעשות עד שבוע 20. אך אני לא מצליחה לאתר רופא שיענה לי האם ניתן עדיין לעשותה ואם כן לקבל עבור כך הפנייה. אשמח מאוד לעזרתך בנושא!! זה ממש דחוף לי. תודה רבה!!

שלום כבר מאוחר מידי יש לך אפשרות לבצע בדיקת די אנ איי עוברי NIPT באופן פרטי או דקור מי שפיר כמובן

מנהל פורום רפואת נשים