וסת אחרונה ושק הריון בהפרש של 6 שבועות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

26/10/2016 | 20:07 | מאת: אלה

היי, הווסת האחרונה שלי הייתה ב20.8, אציין שאני חצי שנה אחרי הפלה יזומה בכדורים ומאז המחזור שלי לא סדיר. הרופא היום אמר לי שלפי האולטרסאונד אני שבוע 5 (אני אמורה להיות 10). האם יש מה לחשוש מההפרש הזה? מה יכולות להיות הסיבות? הרופא אמר שייתכן וקיבלתי מחזור של דימום קטן ואפילו לא שמתי לב- בוודאות שלא! והבדיקה הבאה שלי היא עוד שלושה שבועות.. זה דיי נורא לחכות 3 שבועות.. אציין כי אני אחרי 2 הריונות תקינים.

שלום יתכן שהיה ביוץ מאוחר ונכנסת להריון יותר מאוחר בכל מקרה צריך לחזור על הבדיקה עוד כ 10 ימים על מנת לודא שהגדילה תקינה

27/10/2016 | 12:48 | מאת: אלה

מנהל פורום רפואת נשים