גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

25/10/2016 | 10:43 | מאת: ליאן

היי דר, אני בת 22 לוקחת גלולות דיאנה עקב חוסר איזון הורמונלי (טוסטרון גבוה.) אני לוקחת את הגלולות האלה כבר שנה וחצי יש לי 2 שאלות: 1. בחפיסה האחרונה שלי לא בצעתי הפסקה של 7 ימים אלא- המשכתי לקחת גלולות שבועיים נוספים (עקב יציאה לחופשה) כעת אני מעוניינת לעשוץ הפסקה של שבוע על מנת לקבל מחזור. השאלה שלי אם זה בסדר שאני עושה הפסקה או שעדיף לחכות שיסתיימו ה21 ימים ? בגלל שאני לוקחת את הגלולות לא על מנת לקיים יחסי מין אלא להסדיר את רמת הטוסטרון בגוף. 2. כאשר אני.לוקחת את הגלולות זה לא מתבצע בשעה קבועה האם זה בסדר? שוב, בגלל שזה לא לצורך קיום יחסי מין. או שעדיין יש צורך בשעה קבועה? תודה מראש

שלום את יכולה לעשות הפסקה של שבוע גם באמצע החפיסה לא חייבים בדיוק באותה שעה אבל בערך

מנהל פורום רפואת נשים