כאבים

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

19/10/2016 | 12:46 | מאת: יעלי

שלום, אני כ-5 חודשים לאחר לידה שניה (לידת ואקום,גם הראשונה הייתה ואקום).לאחר הלידה הייתה לי נפיחות רצינית ותפרים.בבדיקה 6 שבועות לאחר לידה וגם כחודשיים לאחר לידה הייתי בבדיקה אצל רופאת הנשים שאמרה שהכל תקין וניתן לחזור לפעילות רגילה.הכאבים עברו חודש אחרי הלידה.אתמול,5 חודשים אחרי הלידה,קיימתי לראשונה יחסי מין והייתה תחושת כאב בפתח הנרתיק בלבד.מאז ועד עכשיו הכאבים רק הולכים ומתגברים,יש לי תחושה של שריפה בפתח הנרתיק (ממש כמו שהיה לי בעת הנפיחות והתפרים),אני מרגישה את התחתונית נדבקת לשם (סליחה על התיאור) וגם קשה לי ללכת בגלל זה.התור הקרוב חרופאה זה בסוף נובמבר.רציתי לדעת האם זה נורמלי? והאם ניתן להמשיך בפעילות מינית רגילה עד אז (אנחנו לא רוצים לפסםס את הביוץ)? תודה

שלום לדעתי כדאי לפנות לבדיקה לפני כן יתכן שיש דלקת בנרתיק שדורשת טפול והמנעות מיחסים

מנהל פורום רפואת נשים