טריכומונס בהריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

17/10/2016 | 10:21 | מאת: ענבר

שלום רב אני בשבוע 34 וככל הנראה יש לי טריכומונס (לא על סמך בדיקת מעבדה אלא רק על סמך בדיקת רופא). הרופא שלי אומר שאין השפעה על העובר בהריון וגם לא בלידה ולכן עדיף לטפל רק אחרי הלידה. לעומת זאת קראתי שזה יכול לגרום ללידה בטרם עת ומשקל לידה קטן. האם זה בסדר לחכות עם הטיפול לאחרי הלידה? או שעדיף לטפל עכשיו? תודה מראש!

שלום כדאי לטפל לאחר הלידה גם לדעתי זה לא מזיק לעובר אך הטפול כן מזיק ולא מומלץ בהריון

מנהל פורום רפואת נשים