מודאגת מאוד.......................................

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

13/10/2016 | 15:29 | מאת: גילה

היי. אני בת 36 לא פעילה מינית חצישנה...המחזור שלי היה מאוד סדיר עד 8.9 זה היה האחרון ומאז לא קיבלתי מחזור למרות שמעולם לא היו לי בעיות בווסת מעולם לא.וגם לא מדובר בהריון...בנוסף לכך לפני מספר ימים חשתי כאב בשד שמאל הלכתי היום לרופא משפחה שהרגיש גוש בשד ונפנה אותי לאולטרסאונד...עכשיו יש לי שתי שאלות מדוע לא קיבלתי מחזור?טהאם יש קשר לגוש בשד ולכאב כי זה רק בצד אחד.אני מאוד מאוד מודאגת ולחוצה והתור לאולסרסאונד רק 23.10...לגבי המחזור שלא הגיע הרופא נתן לי כדורים ל 5 ימים איזשהו הורמון שצריך להסדיר את נושא הווסת תודה

שלום אין קשר בין הגוש למחזור אין סיבה לדאגה לעיתים הביוץ מאחר ואז המחזור לא מגיע

מנהל פורום רפואת נשים