ביוץ אחרי לידה שקטה וגרידה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

08/10/2016 | 23:43 | מאת: misdvash

לפני חודש וחצי עברתי לידה שקטה, לאחר שבמשך חודשיים שלמים דיממתי כליום באופן רצוף, הייתי בשבוע 22. החדירו לי 4 כדורים לצוואר הרחם ולאחר כמה שעות העובר נפלט מעצמו ביחד עם השלייה. לאחר מכן לקחו אותי לחדר הניתוח לגרידה. לפני שבוע וחצי קיבלתי מחזור, הוא היה חלש מאוד והיה לו צבע בהיר, המחזורים שלי תמיד היו סדירים מאוד והצלחתי להיכנס להיריון במהירות. אני רוצה לדעת האם קיים סיכוי שנשאר משהו ברחם למרות שהעובר נפלט מעצמו? והאם יכול להיות שמשהו בתליך שיבש לי את הביוץ?

שלום תמיד יתכן שנשארה שארית שיליה ברחם ולכן יש לפנות לבדיקה חודש וחצי לאחר הפעולה אין פגיעה בביוץ

מנהל פורום רפואת נשים