PID

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

05/10/2016 | 12:57 | מאת: M.

שלום,אני בת 43, נשואה ואם לארבע חמודים, וכבר פעם שלישית שיש לי דלקת באגן הקטן. הפעם הראשונה היתה לאחר גרידה ומאז- כל שנה בערך. החיידק הוא E. coli. בפעם הקודמת אחד מהרופאים אמר שלדעתו זה מגיע מהחצוצרה ולא מצוואר הרחם. אני מטופלת באישפוז או בבית, אך הכאבים בלתי נסבלים. אני מעוניינת למנוע מצב כזה פעם נוספת. האם יש רופא שמתמחה בכך? מחלקה שמתמחה? מישהו שיכול להגיד מהיכן זה מגיע ואיך אמנע מכך שוב? אודה על עזרתך!!! שנה טובה:)

שלום אין התמחות ספציפית ואין ברירה אלא לטפל אנטיביוטית בכל פעם

06/10/2016 | 12:58 | מאת: M.

מנהל פורום רפואת נשים