אובדת עצות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

28/09/2016 | 11:58 | מאת: מור

שלום ד"ר, וסת אחרונה 6.8. בטא ראשונה הייתה 83, שניה הייתה 224 ולאחר מכן מספרים מתנדנדים:181,189,343,345,383. אישפזו אותי במחלקת נשים ביצעו אולטרסאונד ולא ראו כלום. למחרת קיבלתי זריקת מטוטרקסט. ביום הרביעי לזריקה הבטא הייתה 197. באותו יום אושפזתי במחלת פנימית בשל דלקת במעיים,ספק תופעת לוואי נדירה מהזריקה. בטא ביום השביעי הייתה 91 והייתי כבר אופטימית. ביום ה 13 לטיפול ביצעו שוב בטא והיא הייתה 109. קיבלתי הוראה להגיע שוב ביום חמישי הקרוב ,16 ימים מהזריקה, לבדיקת בטא נוספת. השאלה שלי היא מה ניתן לעשות במצבי? מטוטרקסט לא נראית לי אופציה טיפולית יותר. היום אני הולכת לעשות אולטרסאונד נוסף אך מאוד מבולבלת לגבי ההמשך. אשמח לדעתך

שלום לדעתי יש לחזור על זריקת המטוטרקסט ולהמתין לירידת הביתא הוא ירד בהדרגה

29/09/2016 | 14:34 | מאת: מור

היי בטא מהיום 92 אין מצב שהיא תרד גם ללא טיפול נוסף? אני מאוד לא רוצה שוב את הזריקה כבר מעדיפה ניתוח. הבעיה היא שאין כלום באולטרסאונד. תודה

מנהל פורום רפואת נשים