GBS לא בהריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

19/09/2016 | 12:06 | מאת: אפרת

שלום, אני בת 32 בריאה בדכ .לאחרונה נמצא אצלי בבדיקת שתן חיידק הסטרפטקוקוס והגינקולוג שלי אמר שזה בעייתי בהריון וכרגע אין צורך לטפל בזה. הלכתי לחוות דעת שניה אצל גניקולוג אחר שאמר שאני כן צריכה לקחת אנטיביוטיקה ורשם לי מוקסיפן 500 כפול 3 פעמים ביום למשך 7 ימים. באינטרנט ראיתי שהמינון לחיידק הזה הוא דווקא 5 ימים.. אם אפשר לקחת את המוקסיפן רק למשך 5 ימים אני ממש מעדיפה כי האנטביוטיקה מאוד מחלישה אותי ועושה לי בחילה.. מה היא דעתך?

שלום אין צורך לטפל החיידק יושב בנרתיק שלך כדרך קבע ואנטיביוטיקה לא תעזור והוא לא גורם שום נזק אלא בלידה

20/09/2016 | 10:06 | מאת: אפרת

החיידק נמצא לי בבדיקת שתן. האם הוא בשתן או בנרתיק? אשמח שתחדד לי את ההבדל. אז האם להפסיק את האנטיביוטיקה?

מנהל פורום רפואת נשים