אין מחזור אחרי פרוברה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

15/09/2016 | 07:53 | מאת: לילי

שלום ד"ר, לפני כ7 חודשים הפסקתי לנטול גלולות. קיבלתי 3 מחזורים טבעיים ועדיין יש בלאגן עם המחזור. לפני חודשיים קיבלתי מחזור טבעי ועשיתי פרופיל הורמונלי שהיה תקין. טרם קיבלתי מחזור נוסף כי לא היה ביץ (בדקתי פרוגסטרון ביום ה21). הלכתי לרופאה לפני שבועיים. ראתה רירית עבה ללא זקיקים בדרך. נתנה לי פרוברה במינון 5 ימים *3. עברו 6 ימים מאז שסיימתי לקחת ועדייןאין דימום. מה לדעתך כדאי לעשות?

שלום כדאי לבצע בדיקת הריון ואם שלילית להמתין עוד 4 ימים ואז לפנות לבדיקה חוזרת

מנהל פורום רפואת נשים