ביוץ מוקדם לאחר הפלה טבעית

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

14/09/2016 | 07:21 | מאת: מיקה

שלום ד"ר, אני בת 39, 5 שבועות אחרי הפלה טבעית בשבוע 8 של הריון ראשון שלא התפתח. בעצת הרופא המתנתי למחזור וסת 1 ולפני כ 6 ימים קיבלתי. הוסת היתה מאד קצרה (בערך יומיים- יום של דימום חום כהה ויום נוסף שהיה בו גם דם אדום). אתמול הלכתי לבדיקה כדי לוודא שהכל בסדר ולקבל אישור מהרופא לחזור ולנסות להרות. בבדיקה הרחם נמצא בשעה טובה נקי ותקין, בשחלה השמאלית ראו משהו שלא היה ברור אם הוא זקיק, ציסטה, או גופיף צהוב. הרופא רשם: CL של 24*31 מ"מ ואמר שזה אולי ביוץ מוקדם. ולא ברור לי- איך ככ מוקדם ביחס לוסת? האם זה נשמע תקין? ציפיתי לביוץ שיגיע בעוד כמה ימים ועכשיו אני מאד מבולבלת, מה גם שלא נוכל לקיים יחסים ביומיים הקרובים כי אנחנו לא ניפגשים עקב אילוצי עבודה. האם זה אומר שאני מפספסת את החודש?

שלום יתכן ביוץ מוקדם כדאי לחזור על האולטראסאונד לאחר הוסת הבאה

מנהל פורום רפואת נשים