חומצה פולית

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

09/09/2016 | 10:38 | מאת: מירי

שלום רב. הבנתי שצריך לקחת חומצה פולית לפחות שלושה חודשים לפני הכניסה להריון. אני לקחתי גלולות עד עכשיו ובעצם התחלתי לקחת חומצה פולית כחודש לפני הפסקת הגלולות (שבוע הבא אני מתכננת להפסיק). השאלה האם זה בסדר שלקחתי רק חודש חומצה פולית לפני הניסיון לכניסה להריון או שאפילו כדאי לקחת גלולות עוד חודשיים בכדי שיהיו לי שלושה חודשים עם החומצה פולית? תודה רבה

שלום ההמלצה היא לקחת לפחות 3 חודשים לפני הכניסה להריון הסיכוי שתהרי בחודש הראשון הוא נמוך אבל בכל זאת עדיף להצמד להמלצה

מנהל פורום רפואת נשים