גלולות אסטל למניעת הריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

14/08/2016 | 15:27 | מאת: אדווה

שלום רב, שמי אדווה ואני בת 33, עקב חרדה רצינית מדימום,יש לי 40% נכות מביטוח לאומי, מטופלת בכדורים נגד חרדה, נמנעת מלקבל וסת מזה כחמש שנים. בהמלצת רופא הנשים שלי אשר הוא פרופ, לוקחת שתי גלולות ביום, אני משתמשת בגלולות אסטל/דיאנה. בעבר היה לי אקטורפיון אשר צרבו לי אותו. קיימתי יחסי מין ביום רביעי שעבר, יש לציין שלא הייתי רטובה לגמרי, אחרי כמה שעות היו לי הפרשות עם דימום קל ביותר, בשישי הכל היה תקין ואילו אתמול התחיל לי דימום יותר אדמומי כמו במחזור, לא קיימתי יחסי מין אתמול. מה יכולה להיות הסיבה לכך שיש לי דימום לאחר קיום יחסי מין, האם זה קשור לכך שיש לי דימום בעובי 2 מ"מ ברחם וגם היה לי נוזל בצוואר הרחם. יש לציין שבעברי קיימתי הרבה פעמים יחסי מין ולא תמיד זה קרה לי. אשמח לתשובה,תודה קארין! אני אמורה לעשות הפסקה ב-13/9 עם הגלולות על מנת לקבל!

שלום יש לבצע בדיקת פפ וקולפוסוקפיה על מנת לברר אם הדמום נובע מצואר הרחם

מנהל פורום רפואת נשים