בטא הוכפלה כעבור 4 ימים- בתאומים?

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

14/08/2016 | 14:32 | מאת: גלינה

שלום רב, בהסטוריה 2 הפלות טבעיות עד שבוע 9. הריון שלישי תקין + לידה רגילה. וסת אחרונה 1.7 הריון רביעי- בשבוע 5: 10.8 נצפו 2 שקי הריון (ללא תוכן) באולטרסאונד אחד קטן יותר מהשני. (הרופאה לא אופטימית לגבי הקטן יותר) בדיקת בטא ב10.8 25000 בדיקת בטא ב14.8 46000 מה קורה כאן? כנראה שרק עובר אחד ממשיך להתפתח? או שיכול להיות הכל פתוח וששניהם יתפתחו? (אני יודעת שהאולטרסאונד יכריע אבל אודה אם אפשר לתת לי כיוון למה יכול להשתמע מהבדיקות)

שלום הכל יתכן יתכן שרק אחד מתפתח ויתכן ששניהם יש להמתין לבדיקת האולטראסאונד

מנהל פורום רפואת נשים