חיסון אדמת לפני הריון-הכרחי??

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

09/08/2016 | 14:29 | מאת: אורה

שלום כחלק מבדיקות לפני הריון (ראשון) שביצעתי בוצעה גם בדיקת נוגדנים לאדמת ונמצא ערך של 11.5. כרגע לא בהריון, האם משמעות הדבר הוא להפסיק את הניסיונות ולהתחסן כנגד אדמת? אני דיי בטוחה שקיבלתי אותו בילדות, עד כמה זה הכרחי לקבל את החיסון שוב? והאם צריכה להיות "תקופת המתנה" אחרי החיסון כדי לנסות שוב להכנס להריון? שאלה אחרונה, האם קבלת ווסת מעידה באופן חד משמעי על העדר הריון? תודה רבה.

שלום על פי המלצות משרד הבריאות כדאי להתחסן לפני הריון אדמת בהיון היא מחלה קשה הגורמת למומים עובריים כדאי להמתין 3 חודשים אחרי החיסון עד הריון קבלת וסת=אין הריון בתנאי כמובן שזה וסת ולא דמום שונה

מנהל פורום רפואת נשים