נפיכות מוזרה במפשעה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

07/08/2016 | 21:42 | מאת: מיכל

היי אני בת 19 ומקיימת יחסים מין קבועים עם בן זוג ועם אמצעי הגנה תמידיים . בהתחלה השתמשתי בגלולות בשם יאז אך בעקבות שחזר גוש בשד בשם פיברודנומה הומלץ לי להפסיק את השימוש בגלולות ובהורמונים מכל סוג. עברתי לקונדומים. זה הרקע. ועכשיו לבעיה.. בעודי מסתבנת במקלחת אני שמה לב שבצד ימין של מפשעתי יש מן כאב כזה. נגעתי בו וזה מרגיש כמו כאב של מכה יבשה עם שתפי דם אך לי אין שתפי דם ,זה לא בולט כלל ואין לזה צבע.. רק כאב כמו מכה ונפיכות אבל פנימית כמו מעין גוש לא סימטרי מתחת לפני העור.אני זוכרת שקיבלתי מכה באיזור הזה אבל יכול להיות שזה פסיכולוגי ואני לא רוצה להיתפס עלזה. עלתה המחשבה שאולי זו שערה הפוכה אך זה מתחת לשכבת העור של שערה אני מרגישה בכך. אני מאוד מפחדת ולא יודעת מה לעשות.אני חיילת ולקבוע תורים זה מאוד בעייתי מהיום להיום והשירות הוא גם ככה על הפנים. אני מאוד מפחדת בבקשה אם יש איזשהו הסבר אשמח לעזרה ויעוץ. תודה מראש !

שלום אני לא רואה סיבה לדאגה אבל כדאי לפנות לבדיקה גם בצבא ניתן לפנות לרופא לא נראה לי שיש צורך ברופא נשים אם זה במפשעה

מנהל פורום רפואת נשים