מחזור והריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

07/08/2016 | 11:03 | מאת: שולי

שלום, אני ובן זוגי מנסים להיכנס להריון (ראשון).. לפני כחודשיים הפסקתי גלולות והבנתי שהמחזור מופיע נכון לעכשיו לפחות כל 23 ימים בערך. בחודש האחרון הופיעו לי כמה ימים לפני תאריך קבלת מחזור משוער דימומים חומים (דומה למה שמתואר כדימום השתרשות.. כולל התכווצויות בבטן תחתונה). לאחר 4 ימים של דימומים מאוד זעירים כאלה לפתע קיבלתי מחזור (ארבעה ימים לפני התאריך)- שהיה מלא לחלוטין 5 ימים כמו תמיד. האם הדימומים שלפני תקינים במצב כזה? ייתכן והיו קשורים למחזור או שאולי הצביעו על התהוות של הריון שלבסוף לא צלחה? תודה מראש

שלום זה תקין ולא מעיד על הריון לא תקין הוסתות לאחר הפסקת גלולות הם שונים ויתכן שיהיו לא סדירים בהתחלה

מנהל פורום רפואת נשים