שאלה חשובה בהריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

19/07/2016 | 22:25 | מאת: שיר

היי רצית לברר תשובה לבדיקות תרבית הוגינל יצאה פלורה נורמל 2 דברים רשום לא נמצאו וmicroorganism יצא gram bacilli מזה אומר מבדיקה של צוואר הרחם נתנו לי טיפול לפני התוצאה הנל של אגיסטן ל6 ימים בזמן זה הכל היה בסדר ואז חזרו הגירודים וההפרשות היא ראתה בבירור הפרשות של דלקת אבל כשהתקשרתי הרופא שאיתי במעקב הריון אמר שזה תקין לא הגיוני שאני אסבול ככה מה עושים ומה אומרת התוצאה ולמה לא רשום בתוצאות קנדידה כי כבר מספר פעמים סבלתי מזה ??

שלום תשובת התרבית תקינה ולא נמצאו החיידקים שנרשמו ולא נמצאה קנדידה אבל בדיקת התרבית אינה אמינה ויש להחליט על טפול לפי הממצאים בבדיקה גינקולוגית

מנהל פורום רפואת נשים