שאלות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

18/07/2016 | 10:04 | מאת: שניני

היי. 1. רציתי לדעת האם זה תקין שיש דימום בגלולות הלבנות מסוג יאז? 2. אשמח לדעת למה הדימום הנל מתרחש? 3. מדוע כאשר מתחילים ליטול את הגלולה מה חפיסה החדשה המחזור מתחלש? זה נורמלי? 4. האם מצב זה שולל הריון ? או שמא גם אישה בהריון מדממת בהפסקה בין החפיסות? 5. האם זה נורמלי כאשר האישה מדממת בגלולות אלו ומתחילה ליטול חפיסה חדשה המחזור נחלש?

שלום 1.תקין 2.זה בעצם המחזור שלך 3.נורמלי 4. שולל הריון 5. נורמלי

מנהל פורום רפואת נשים