פטרייה ואגנלית בזמן ניסיון להרות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

15/07/2016 | 10:26 | מאת: גלי

שלום, אני מנסה להיכנס להריון, ביומיים האחרונים לאחר הפעם האחרונה בה קיימתי יחסי מין (זמן ביוץ מחושב -איני יודעת מה אורך השלב הלוטאלי של המחזור שלי- לא נבדק מעבדתית או עי מעקב זקיקים) הופיעו הפרשות וגרד (פטרייה ואגינאלית להערכתי - אני סובלת יחסית הרבה מפטרת ואגינאלית). 1. האם ניתן לנסות להרות כאשר יש פטרייה בנרתיק? 2. האם זה יכול לסכן עובר פוטנציאלי או שכול לגרום לבעיות במערכת הרוויה? 3.כמה זמן לאחר הביוץ וקיום יחסי מין לא מוגנים בזמן נסיונות להרות מומלץ לטפל בפטרייה עי נרות אגיסטן ואגינליים? תודה רבה

שלום 1. כן 2. לא 3. כדאי לטפול מיד אבל לדעתי לאחר בדיקת רופא

מנהל פורום רפואת נשים