דימום גיל מעבר או משהו אחר???

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

14/07/2016 | 23:27 | מאת: רינת

אני בת 48, ולוקחת סרזט כבר 8 שנים. ב - 8 שנים האלו, היו לי בקושי מחזורים. לפני כשבועיים התחילו לי דימומים מעטים, ולפני 6 ימים התחיל מחזור עם המון דימום וקרישי דם. שאלתי היא - האם ללכת לרופאת נשים, האם זה הגיוני שירד כל כך הרבה דם מלווה כמעט כל הזמן עם קרישי דם? האם זה הגיוני שזה כבר 6 ימים ככה? האם זה בגלל הגיל? הכדורים? הזמן? אשמח מאד אם תענו לי. תודה!

שלום סביר להניח שזה עקב שמוש ממושך בסרזט אני מציע לפנות לבדיקה

מנהל פורום רפואת נשים