גלולות שאני אמורה לקחת היום.... עזרה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

12/07/2016 | 07:29 | מאת: פול

אהלן, הייתי בבדיקות דם והתגלה כי המוגלובין שלי נמוך, וגם האשלגן, לאחר בדיקות הדם הלכתי גם לגניקולוג על מנת שירשום לי גלולות (מעולם לא לקחתי). הוא נתן לי גלולות בשם "יאז". היום קיבלתי מחזור ואני אמורה להתחיל לקחת אותם היום, אבל קראתי על כל תופעות הלוואי ומעט הלחיץ אותי שהן הגלולות הפחות טובות... אני מאמינה שהוא מודע לבדיקות הדם, אין לי שום בעיות רפואיות ידועות (לסבתא ולאמא יש בעיות של קרישי הדם בורידים וברגליים ואף עברו ניתוח או 2 להסרתם, האם זה משפיע עלי?) אני נורא רוצה לקחת להתחיל גלולות, ועוד היום כי היום אמור להיות היום הראשון, אבל נלחצתי לאחר קריאת העלון ולא יודעת מה לעשות......

שלום מבחינת הסכונים המפורטים בעלון - כל הגלולות דומות הריון לא רצוי והפלה יותר מסוכנים ולכן כדאי לשקול בחיוב לקחת גלולות

מנהל פורום רפואת נשים